افزایش حافظه و تندخوانی

مقالات ، آموزش های ویژه در حوزه مباحث تند خوانی و افزایش حافظه

افزایش حافظه و تندخوانی

مقالات ، آموزش های ویژه در حوزه مباحث تند خوانی و افزایش حافظه

سلام خوش آمدید

همراه هستیم با شما از وبسایت اموزش افزایش ، حافظه ، تندخوانی و تمرکز موضوع این قسمت ؛ چگونه با کمک طب سنتی قصری از حافظه برای خود بسازیم؟

چگونه با کمک طب سنتی قصری از حافظه برای خود بسازیم؟

شاید فکر کنید روش‌های تقویت حافظه و به خاطر سپاری اطلاعات، پیشینه کمی دارد و اصولا پدیده مدرنی است اما باید بدانید که برخی از تکنیک‌های تقویت حافظه قدمتی صدها بلکه هزاران ساله دارد. تقویت حافظه در طب سنتی ما نیز بیشینه‌ای دور و درازی دارد و بخشی از آن در طب سنتی و بخشی توصیه‌ شده توسط امامان و بزرگان دینی ما می‌باشد. پس می‌توان گفت برای تقویت حافظه در طب سنتی منابع مختلف و معتبری داریم.

.

.
تکنیک قصر حافظه

یکی از این تکنیک‌ها ساختن قصر حافظه نام دارد. این تکنیک در روم باستان به کار برده شده است. بدین معنی  است که برای نگهداشتن مسائل مختلف در ذهن خود جایگاه سازی کنید و برای آن‌ها شکل و مدل طراحی نمایید. چیزی شبیه تصویرسازی ذهنی. مثلا می‌توانید برای حفظ کردن برخی کلمات و اعداد آن‌ها را در قالب تصویری از خانه‌ای بزرگ شبیه محل زندگی‌تان تصور کنید و کلیه این مباحث را در آن بگنجانید.

در طب کهن و سنتی ما نیز از سال‌های دور میراث گران‌بهایی برای‌مان باقی‌مانده است که دسترنج طبیبان بزرگی چون ابن‌سینا، زکریای رازی و لقمان حکیم است.

در بخشی از زندگینامه‌ ابن‌سینا آمده است، پس از آموختن منطق و هندسه به مطالعه در علم الهی و طبیعی پرداختم اندکی بعد رغبتی در فراگرفتن علم طب در من پدیدار گشت. آنچه را پزشکان قدیم نوشته بودند همه را به‌دقت خواندم چون علم طب از علوم مشکل به شمار نمی‌رفت در کوتاه‌ترین زمان در این رشته موفقیت‌های بزرگ به دست آوردم تا آنجا که دانشمندان بزرگ علم طب به من روی آوردند و در نزد من به تحصیل اشتغال ورزیدند. من بیماران را درمان می‌کردم و در همان حال از علوم دیگر در این مدت کمتر شبی سپری شد که به بیداری نگذرانده باشم و کمتر روزی گذشت که جز به مطالعه به کار دیگری دست‌زده باشم.

دو نکته‌ جالب در مورد ابن‌سینا این است که او از کودکی مشغول آموزش و یادگیری بود و این امر باعث افزایش هوش و توانایی او شده بود و در جوانی به سبب راه‌یابی به دربار نوح دوم برای معالجه‌ پسر او به کتاب‌های بسیار گران‌بهایی دست پیدا کرد. نکته‌ دیگر او علاقه و تاکیدش به موسیقی است. شنیدن و یادگیری موسیقی اصیل نیز باعث تقویت حافظه می‌شود.

از مواردی که در طب سنتی ما برای داشتن حافظه‌ قوی اشاره‌ شده است می‌توان به دو بخش روحی و جسمی اشاره کرد. از نظر روحی باید افراد آرامش داشته ورزش کنیم و خواب کافی داشته باشیم. طبیعت‌گردی و استشمام بوی گل‌ها به‌خصوص گلاب نیز در تقویت حافظه موثر است.

به فرموده‌ پیامبر اکرم (ص): آرامش روحی حجامت و کم خوردن، خواب کافی، قرآن خواندن و مسواک زدن به تقویت قوای جسمی و حافظه کمک می‌کند.

.

.
خوراکی های تقویت حافظه در طب سنتی

تقویت حافظه در طب سنتی مربوط به طبع گرم و خشک است. ابتدا باید طبع خود را شناسایی کنید و سعی کنید با خوردن خوراکی‌هایی متناسب، طبع خود را گرم و خشک نگه‌دارید. ضعف حافظه که امروزه گریبان‌گیر بیشتر انسان‌ها شده است به دلیل غلبه‌ طبع سرد و بلغمی در افراد است. سبک نادرست در زندگی، استرس‌ها و آلودگی‌ها و خوردن غذاهای سرد و آماده دلیل اصلی ضعف حافظه در دنیای امروزه است.

پیشنهاد ما به شما مصرف روزانه‌ گردو، عسل، کنجد، مویز، سیر، جویدن کندر، بادام و کم خوردن سالم خوردن و مصرف بسیار کم‌گوشت گاو است.

بیانی قابل‌ تامل از ابن‌سینا: هیچ‌چیز در دنیا اتفاقی نیست!

 

.

.

https://motalesharif.com

 

  • مهدی منتظر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

من اینجا هستم با وبلاگ افزایش حافظه و تند خوانی تا باهم در مورد تگنیک های افزایش حافظه و مهارت تندخوانی صحبت کنیم ، امیدوارم بتوانیم اطلاعات مفیدی رو در این زمینه منتقل نماییم